0 Termék

Minden termék egyedi névvel is rendelhető   

Személyes adatok védelme:


Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel ön azonosítható direkt (családi név, keresztnév) vagy indirekt (számlaszám, bankkártyaszám) módon. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatok harmadik személynek történő kiszolgáltatása:

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, a szállítási címet, a szállítást végző cégnek. A futárszolgálat viszont a cégünk által átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Biztonság:
Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket ön on-line űrlapok kitöltésével ad meg nekünk az ön felhasználói nevével és jelszavával lesznek biztosítva.

Az Ön beleegyezése:
Ezt a website-ot használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján

Adatvédelmi politikánk változtatása
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy időközönként változtassunk adatvédelmi politikánkon. Kérjük, hogy olvassa rendszeresen.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén.
Információ
Általános szerződesi feltetelek
Adatkezelési tájékoztató
Kapcsolat